Cookie & Privacy beleid


Het hier omschreven privacy en cookie beleid van Villa Heidetuin geeft aan hoe wij omgaan met alle eventueel verstrekte informatie en hoe Villa Heidetuin deze indien van toepassing beveiligen als u deze website bezoekt.

Villa Heidetuin stelt alles in het werk om je privacy te beschermen. Voorzover we informatie van je vragen die gebruikt kan worden om je te herkennen bij gebruik van deze website, kan je er van verzekerd zijn dat dit alleen gebruikt wordt in overeenstemming met het hier omschreven privacy beleid.

Villa Heidetuin kan van tijd tot tijd dit beleid aanpassen. Kijk daarom af en toe op deze pagina voor de laatste versie.

Privacyverklaring

Geldig vanaf april 2018

Deze privacyverklaring is van toepassing op www.villaheidetuin.eu, eigendom van en beheerd door Villa Heidetuin Bed and Breakfast. Deze privacyverklaring beschrijft hoe wij gegevens die u op onze website (www.villaheidetuin.eu) verstrekt, verzamelen en gebruiken. Het beschrijft ook welke keuzes u heeft met betrekking tot ons gebruik van uw persoonsgegevens en hoe u deze informatie kunt raadplegen en bijwerken.

Gegevensverzameling

De categorieën van persoonsgegevens die wij verzamelen zijn onder andere:

  • Uw voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en thuisadres;
  • Creditcardgegevens (type kaart, creditcardnummer, naam kaarthouder, vervaldatum en beveiligingscode);
  • Informatie over het verblijf van de gast, inclusief datum van aankomst en vertrek, speciale verzoeken, opmerkingen over uw servicevoorkeuren (inclusief kamervoorkeuren, faciliteiten of andere gebruikte diensten);
  • Informatie die u verstrekt met betrekking tot uw voorkeuren voor marketing of in het kader van uw deelname aan enquêtes, wedstrijden of promoties;

U kunt altijd zelf bepalen welke persoonsgegevens (indien van toepassing) u met ons wilt delen. Als u er voor kiest om bepaalde gegevens niet te verstrekken, kan dat invloed hebben op uw transacties met ons.

Gegevens die we automatisch verzamelen

Bij het gebruik van onze website verzamelen we ook automatisch gegevens, waaronder persoonsgegevens. Dit is inclusief gegevens zoals taalinstellingen, IP-adres, locatie, apparaatinstellingen, besturingssysteem apparaat, loggegevens, gebruiksduur, opgevraagde URL, statusrapport, gebruikersagent (informatie over browserversie), besturingssysteem, resultaat (kijker of boeker), zoekgeschiedenis, reserverings-ID van de boeker en het soort bekeken data. We kunnen ook automatisch gegevens verzamelen via cookies. Voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken, lees hieronder verder.

Verwerkingsdoeleinden

We gebruiken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • A. Reserveringen: wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw online reservering te voltooien en te verwerken.
  • B. Klantenservice: wij gebruiken uw persoonsgegevens om klantenservice te verlenen.
  • C. Gastbeoordelingen: wij kunnen uw contactgegevens gebruiken om u per mail uit te nodigen om een gastbeoordeling te schrijven na uw verblijf. Dit kan andere reizigers helpen om de accommodatie te kiezen die het beste bij hen past. Als u een gastbeoordeling instuurt, kan deze op onze website geplaatst worden.
  • Marketingdoeleinden: voor zover wettelijk toegestaan, gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden. Waar we uw persoonsgegevens gebruiken voor directmarketingdoeleinden, zoals nieuwsbrieven en marketingcommunicatie over nieuwe producten en diensten of andere aanbiedingen waarvan we denken dat ze interessant zijn voor u, vindt u tevens een link Uitschrijven indien u deze berichten niet meer wilt ontvangen.
  • E. Overige communicatie: het kan voorkomen dat we contact opnemen per mail, post, telefoon of sms, afhankelijk van de contactgegevens die u met ons deelt. Dit kan om verschillende redenen zijn:
    • a. Het kan zijn dat wij verzoeken die u heeft ingediend moeten beantwoorden en behandelen.
      b. Als u een online reservering nog niet heeft voltooid, kunnen wij u een herinnering sturen om verder te gaan met reserveren. Deze extra service is volgens ons nuttig voor u, omdat het u in staat stelt om verder te gaan met een reservering zonder dat u opnieuw naar de accommodatie hoeft te zoeken of alle reserveringsgegevens weer hoeft in te vullen.
      c. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, kunnen wij u een enquête sturen of u uitnodigen om een beoordeling achter te laten over uw ervaring met onze website. Deze extra service is volgens ons nuttig voor u en ons, omdat we door uw feedback onze website verder kunnen verbeteren.
  • F. Analyses, verbeteringen en onderzoek. We gebruiken persoonsgegevens om onderzoek en analyses te doen. We kunnen gebruikmaken van een derde partij om dit namens ons te doen. We kunnen de resultaten van dergelijk onderzoek delen of bekend maken aan derde partijen en onze affiliates, in anonieme, geaggregeerde vorm. We gebruiken uw persoonsgegevens ook voor analytische doeleinden, en ter verbetering van onze diensten, de gebruikerservaring en de functionaliteit en kwaliteit van onze online reisdiensten.
  • G. Veiligheid, opsporing en preventie van fraude: we gebruiken de gegevens die persoonsgegevens kunnen bevatten om fraude en andere illegale of onrechtmatige activiteiten te voorkomen. We gebruiken deze gegevens ook om fraude te onderzoeken en op te sporen. We kunnen persoonsgegevens ook gebruiken voor het inschatten van risico’s en voor veiligheidsdoeleinden, waaronder het authenticeren van gebruikers. Voor dergelijke doeleinden kunnen persoonsgegevens gedeeld worden met derden, zoals wetshandhavingsinstanties en externe adviseurs.
  • H. Wetten en regelgeving: in bepaalde gevallen moeten we de verstrekte gegevens gebruiken, waartoe ook persoonsgegevens kunnen behoren, om juridische geschillen of klachten te behandelen en op te lossen, voor onderzoeks- en nalevingsdoeleinden van de wet- en regelgeving, of om overeenkomsten te handhaven of om te voldoen aan wettige verzoeken van wetshandhavingsinstanties voor zover dit wettelijk vereist is.
  • Als we gebruikmaken van geautomatiseerde middelen ter verwerking van persoonsgegevens die rechtsgevolgen of aanzienlijke gevolgen hebben voor u, zullen we gepaste maatregelen implementeren om uw rechten en vrijheden te beschermen, waaronder het recht op menselijke tussenkomst.

Juridische grondslagen

  • Gezien het doel van A en B baseren we ons op de uitvoering van een contract. Het gebruik van uw gegevens kan nodig zijn voor de uitvoering van uw contract met ons. Als u bijvoorbeeld onze diensten gebruikt om online te boeken, gebruiken we uw gegevens om onze contractuele verplichting tot het voltooien en beheren van uw reservering met ons uit te voeren.
  • Gezien de doelen van C-H baseren we ons op de legitieme belangen: we gebruiken uw gegevens voor onze legitieme belangen, zoals u de best passende content voor de website, e-mails en nieuwsbrieven te bieden, ter verbetering en promotie van onze producten en diensten en onze websitecontent, en voor administratieve, fraudedetectie en juridische doeleinden. Bij het gebruik van persoonsgegevens voor onze legitieme belangen zoeken we altijd naar een evenwichtige balans van uw rechten en interesses met het oog op de bescherming van uw gegevens ten opzichte van onze rechten en interesses.
  • Gezien het doel van H baseren we ons ook op, indien van toepassing, op onze verplichting tot het voldoen aan het toepasselijk recht.
  • Waar nodig onder toepasselijk recht zullen we om uw toestemming vragen voordat we uw persoonsgegevens verwerken voor directmarketingdoeleinden.

Indien nodig overeenkomstig de toepasselijke wetgeving zullen we om uw toestemming vragen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen op een van de adressen aan het eind van deze Privacyverklaring.

Als u bezwaar wilt maken tegen het verwerken onder C-F, maar er is geen opt-out mechanisme rechtstreeks voor u beschikbaar (bijvoorbeeld in uw accountinstellingen), neem dan contact op via welkom@villaheidetuin.nl.

Delen van data

  • Booking.com: we werken samen met Booking.com B.V., gevestigd aan Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederland (www.booking.com) (hierna Booking.com) om u onze online reserveringsdiensten aan te bieden. Hoewel wij de inhoud van deze website leveren en u rechtstreeks bij ons een reservering maakt, worden de reserveringen verwerkt via Booking.com. De informatie die u op deze website invoert, wordt derhalve ook gedeeld met Booking.com en zijn affiliates. Het kan gaan om persoonsgegevens, zoals uw naam, contactgegevens, betalingsgegevens, namen van uw reisgenoten en eventuele voorkeuren die u bij het boeken heeft aangegeven.
    Ga naar Over Booking.com als u meer wilt weten over de zakelijke familie van Booking.com.

Booking.com stuurt u een bevestigingsmail, een mail vóór aankomst en voorziet u van informatie over de omgeving en de accommodatie Booking.com biedt ook 24/7 hulp: de internationale klantenservice in de lokale kantoren spreekt meer dan 20 talen. Als u uw gegevens deelt met de wereldwijde klantenservice van Booking.com, kunnen zij reageren wanneer u ze nodig heeft. Booking.com kan uw gegevens gebruiken voor technische, analytische en marketingdoeleinden, zoals verder uitgelicht in de Privacyverklaring van Booking.com. Dit houdt ook in dat uw gegevens voor analyse mogelijk gedeeld worden met andere leden van de Booking Holdings Inc. groepen van bedrijven ter analyse zodat zij u reisgerelateerde aanbiedingen kunnen doen die mogelijk interessant voor u zijn, en voor dienstverlening op maat. Indien nodig onder toepasselijk recht zal Booking.com eerst om uw toestemming vragen. Als uw gegevens worden gedeeld met een land buiten de Europese Economische Ruimte zal Booking.com contractuele afspraken maken om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens nog steeds worden beschermd volgens de Europese normen. Indien u vragen heeft over de wijze waarop Booking.com persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact opnemen met dataprotectionoffice@booking.com.

  • BookingSuite: uw persoonlijke gegevens kunnen worden gedeeld met BookingSuite B.V. gevestigd aan de Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederland, het bedrijf dat deze website en suite.booking.com beheert.
  • Diensten van derden: wij gebruiken serviceproviders om uw persoonsgegevens strikt in onze naam te verwerken. Dit heeft bepaalde doeleinden zoals beschreven in deze Privacyverklaring, waaronder het betalen van boekingen te faciliteren, marketingmateriaal te verzenden of voor analytische ondersteunende diensten. Deze dienstverleners hebben een geheimhoudingsplicht en het is niet toegestaan uw persoonsgegevens te gebruiken voor andere doeleinden.
  • Bevoegde autoriteiten: wij geven persoonsgegevens door aan rechtshandhavingsinstanties en andere overheidsinstanties, voor zover wettelijk verplicht of strikt noodzakelijk voor de preventie, opsporing en vervolging van strafbare feiten en fraude.

Internationale gegevensoverdrachten

De overdracht van persoonsgegevens zoals beschreven in deze Privacyverklaring kan overzeese overdrachten van persoonsgegevens naar landen omvatten waarvan de gegevensbeschermingswetgeving niet zo volledig is als die van de landen binnen de Europese Unie. Indien vereist door de Europese wetgeving zullen we alleen persoonsgegevens overdragen aan ontvangers die een adequaat niveau van gegevensbescherming bieden. In dergelijke situaties maken we contractuele afspraken om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens nog steeds worden beschermd volgens Europese normen. U kunt ons vragen om een ​​exemplaar van deze clausules te bekijken via de onderstaande contactgegevens.

Veiligheid

BookingSuite neemt redelijke procedures in acht om ongeautoriseerde toegang tot en misbruik van gegevens, inclusief persoonsgegevens, te voorkomen. We gebruiken passende bedrijfssystemen en -procedures om informatie te beschermen, inclusief persoonsgegevens. We gebruiken ook beveiligingsprocedures en technische en fysieke beperkingen voor toegang tot en gebruik van de persoonsgegevens op onze servers. Alleen geautoriseerd personeel heeft tijdens hun werkzaamheden toegang tot persoonsgegevens.

Bewaren van gegevens

Wij zullen uw gegevens, waaronder persoonsgegevens, bewaren zolang wij het nodig achten om u diensten te verlenen, te voldoen aan toepasselijke wetgeving, geschillen met partijen op te lossen en anderszins indien nodig om ons in staat te stellen onze activiteiten uit te voeren, waaronder het detecteren en voorkomen van fraude of andere illegale activiteiten. Alle bewaarde persoonsgegevens zijn onderhevig aan deze Privacyverklaring. Als u een vraag heeft over een specifieke bewaartermijn voor bepaalde soorten persoonsgegevens die wij over u verwerken, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Uw opties en rechten

We willen dat u zelf controle heeft over hoe uw persoonsgegevens door ons gebruikt worden. U kunt dit op de volgende manieren doen:

  • u kunt ons om een kopie vragen van de persoonsgegevens die we over u hebben;
  • u kunt ons informeren over wijzigingen in uw persoonsgegevens, of ons vragen om de persoonsgegevens die we over u hebben te corrigeren;
  • in bepaalde gevallen kunt u ons vragen om de verwerking van de persoonsgegevens die we over u hebben te verwijderen, blokkeren of beperken, of bezwaar aan te tekenen tegen de manier waarop we uw persoonsgegevens gebruiken; en
  • in bepaalde gevallen kunt u ons ook vragen om de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt naar een derde partij te sturen.

Wanneer we met uw toestemming uw persoonsgegevens gebruiken, heeft u het recht om deze toestemming op elk moment in te trekken, afhankelijk van de toepasselijke wetgeving. Bovendien heeft u, wanneer we uw persoonsgegevens verwerken op basis van legitiem belang of het algemeen belang, het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen dat gebruik van uw persoonsgegevens met inachtneming van de toepasselijke wetgeving.

Wij vertrouwen op u om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens volledig, correct en actueel zijn. Informeer ons onmiddellijk over eventuele wijzigingen of onjuistheden van uw persoonsgegevens door contact op te nemen met welkom@villaheidetuin.nl. We behandelen uw verzoek in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Vragen of klachten

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens of als u de rechten wilt uitoefenen die u onder deze kennisgeving heeft, kunt u contact met ons opnemen via welkom@villaheidetuin.nl. U kunt ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens of Gegevensbeschermingsautoriteit met vragen en klachten.

Wijzigingen in de kennisgeving

Net zoals ons bedrijf voortdurend verandert, zal deze Privacyverklaring ook van tijd tot tijd wijzigen. Als u op de hoogte wilt blijven van wijzigingen in deze Privacyverklaring, dan raden wij u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken. Als we belangrijke wijzigingen maken of wijzigingen aanbrengen die van invloed zijn op u (bijvoorbeeld wanneer we beginnen met het verwerken van uw persoonsgegevens voor andere doeleinden dan hierboven uiteengezet), nemen we contact met u op voordat we met die verwerking beginnen.

 

 

 

Dit beleid is van toepassing vanaf: september 2014

Wat is een cookie?

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer als je een website bezoekt. In een aantal gevallen wordt de opgeslagen informatie weer teruggestuurd naar de website als je op een later moment weer deze website bezoekt. Cookies maken bepaalde functionaliteit mogelijk zoals automatisch inloggen. Webwinkels kunnen in het algemeen niet functioneren zonder cookies. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen.
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over cookies kan je vinden op het navolgende websites:

Cookies hebben vele functies. Bijvoorbeeld efficient navigeren tussen de bladzijden van de website, je voorkeuren herinneren en sowieso verbetert het de gebruikers ervaring. Ze kunnen er ook voor zorgen dat de advertenties die je ziet relevant zijn en beter passen bij je interessegebied. De soort cookies die we mogelijk gebruiken op deze website hebben we onderverdeeld in een aantal categorieën. Welke cookies we werkelijk gebruiken vind je in onderstaande lijst.

Categorie 1: Strikt noodzakelijke cookies

Dit type cookies zijn essentieel voor het gebruik van onze website. Deze bewaren bv tijdelijke gegevens om delen van onze website te benaderen, informatie om een toegang tot beveiligde delen te krijgen en bijvoorbeeld voor het tijdelijk bewaren van de inhoud van een winkelmandje of gegevens om te kunnen betalen. Zij bevatten geen persoonlijke informatie. De cookies die wij gebruiken vallen voornamelijk in deze categorie. De meeste van deze cookies zijn bovendien tijdelijk. Volgens de fungerende regelgeving mogen wij deze toepassen zonder je toestemming.

Categorie 2: Tijdelijke cookies

Deze cookies verzamelen informatie over de wijze waarop een aangemelde, ingelogde gebruiker de website gebruikt. Bijvoorbeeld tijdelijke informatie over de bezochte bladzijden om te kunnen navigeren, je inlog gegevens en gegevens over opgetreden fouten. Er worden geen gegevens opgeslagen die blijven bestaan na het gebruik en bevatten geen persoonlijke of naar jouw herleidbare gegevens. Bij een website waar je bestellingen kunt plaatsen, worden tijdelijk hierin de gemaakte keuzes opgeslagen totdat de bestelling definitief is verwerkt. Nadat je de website hebt gesloten worden deze cookies gewist. In onderstaande lijst zijn ze tevens aangegeven met de omschrijving “Session”

Bij het aanmelden en door het aanmelden bij onze website geef je toestemming tot het gebruik van deze cookies. Indien je aangeeft dat je de inloggegevens wil onthouden geef je tevens toestemming om een cookie hiervoor te gebruiken die op je computer blijft staan.

Categorie 3: Permanente functionaliteit cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. Je moet voor het gebruik hiervan toestemming geven. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld je gebruikers naam, taal, gebied waar je woont etc, zodat je een meer op je wensen afgestemde ervaring in het gebruik krijgt. Indien dat aan de orde is bewaren deze cookies ook veranderingen in tekst instellingen zoals letter type, grootte en andere persoonlijke web pagina instellingen. Indien je commentaar geeft op berichten op onze site, kan zo je dat wenst, je gegevens worden bewaard voor het geval je de volgende keer weer commentaar wil geven. De informatie die hierin opgeslagen wordt, wordt niet gebruikt in andere websites. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Door aan te geven dat bepaalde informatie zoals je reactie gegevens dienen te worden bewaard, geef je gelijk ook toestemming voor het gebruik van deze cookies. Ook als je je aanmeld op onze site geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Indien je deze informatie niet laat bewaren of je hoeft niet in te loggen, wordt er ook geen cookie aangemaakt.

Het door ons gebruikte systeem geeft automatisch aan welke cookies worden gebruikt, onderverdeeld naar de diverse categorieën. Deze lijst is in het Engels gesteld. Wens je meer informatie dan kan je ons voor een nadere verklaring bereiken door het zenden van een email hierover op adres:

Cookie NameCookie CategoryDescriptionDuration
wordpress_2WordPress cookie for a logged in user.session
wordpress_logged_in_2WordPress cookie for a logged in usersession
wordpress_test_2WordPress cookie for a logged in usersession
wordpress_test_cookie2WordPress test cookiesession
wp-settings-1Wordpress also sets a few wp-settings-[UID] cookies. The number on the end is your individual user ID from the users database table. This is used to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface. 1 year
wp-settings-time-2Wordpress also sets a few wp-settings-{time}-[UID] cookies. The number on the end is your individual user ID from the users database table. This is used to customize your view of admin interface, and possibly also the main site interface. 1 year
PHPSESSID1To identify your unique session on the websitesession
SESS1To ensure that you are recognised when you move from page to page within the site and that any information you have entered is remembered.session

De genoemde User-ID (UID) en de bijhorende cookies worden alleen gebruikt voor aangemelde gebruikers. Ben je een niet aangemelde bezoeker, dan worden deze cookies niet aangemaakt. Aangemeld ben je als je vooraf een naam en wachtwoord moet invullen.

Linken naar andere websites

Onze website kan linken naar andere interessante websites bevatten. Maar, als je eenmaal onze site via zo’n link hebt verlaten, moet je weten dat wij uiteraard geen invloed hebben op die website. Dus, we kunnen niet verantwoordelijk zijn voor je privacy of hoe omgegaan wordt met informatie die je verstrekt als je die site bezoekt en ons hier beschreven privacy en cookie beleid is dan niet van toepassing. Je moet dan met de nodige terughoudendheid die website of websites gebruiken en het op de sites betrekking hebbende privacy beleid bestuderen.

%d bloggers liken dit: