Kamer Vert, aan de noordkant van Villa Heidetuin, heeft een frisse uitstraling doordat deze is  uitgevoerd in hout- en groentinten. Rust en koelte zijn hierdoor opvallende kenmerken. Met zijn twee losse luxe eenpersoons boxsprings en een luxe privé-badkamer biedt deze stoere maar warme kamer een zeer aangename sfeer. Open de luiken en geniet van het prachtige uitzicht op het bos. Je voelt hoe je hier midden in de natuur zit! Aangezien wij het bed 2x volledig ombouwen indien u de bedden uit elkaar wilt hebben rekenen wij hiervoor een eenmalige toeslag van 15,-

Deze kamer is te boeken in combinatie met kamer 5 als connecting room, ideaal als je met kinderen komt, vraag naar onze voorwaarden.

Door te boeken accepteert u onze voorwaarden.

Corona Covid19

1,5 meter samenleving

Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten, medewerkers en ons eigen gezin die ook in de Villa woont en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij ons aangepast op de nieuwe situatie. 

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish
%d bloggers liken dit: