Welkom in Villa Heidetuin!

In Villa Heidetuin hebben we een vleugje Frankrijk gecombineerd met de Brabantse gastvrijheid. Je bent er even helemaal uit, en toch voelt het even ontspannen als thuis. De Franse ‘joie de vivre’ klinkt overal in door: in een glaasje wijn op een van de de zonnige terrasjes, in een kopje koffie met zelfgemaakte taart op de veranda en bij het rondstruinen door de tuin van het landgoed waar onder andere hortensia, lavendel en kruiden uitbundig bloeien. Voor jong en oud is het hier aangenaam toeven: kinderen kunnen heerlijk spelen op het grasveld.

Een bezoek aan Villa Heidetuin is altijd een bijzondere ervaring, of je nu een middagje, weekend of voor een feestje komt. Kom genieten van de rust, de natuur, het heerlijke eten en de warme ontvangst. We hopen je snel te mogen begroeten!

Villa@HomeEen beetje ‘villa Heidetuin’ bij u thuis.

Voor een beetje Villa Heidetuingevoel bezorgen we ons Villa@Home Ontbijt, Villa@Home High Tea en onze BackYard Picknicken bij thuis.

Levering standaard op elke dag van de week behalve dinsdag. Dinsdagen kan alleen na vooraf overleg via 0654738545
Wel minimaal 48 uur van tevoren bestellen. Zowel bezorgen als afhalen mogelijk.

Villa2Go: Heerlijke afhaal-lekkernijen te koop via onze veranda. Woensdag t/m zondag tussen 11:00 en 16:00 uur.

Check Vooraf onze website, Bij slecht weer gaan we niet open.

Onze kamers zijn gewoon te boeken. Uiteraard wel met aangepaste regels. Check om te boeken of voor info;  www.villaheidetuin.nl/bijzonder-overnachten

Klik hier voor meer informatie.

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish
%d bloggers liken dit: