Begin picknickseizoen

Landgoed Lievensberg is een oud landgoed en bestaat uit zandverstuivingen, heidetuinen en dennenbossen. Het park, het bos en de heide zijn dagelijks gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang en biedt heel veel mooie sfeervolle plekjes onder een boom, aan het water of op het open grasveld … geniet van het leven, pluk de dag en neem de tijd om van de simpele dingen in het leven te genieten. Vanaf mei is het bij Villa Heidetuin mogelijk diverse heerlijke gevulde picknickmanden te bestellen en hiermee een zelf gekozen plekje te zoeken in het bos.

Om alvast in de sfeer te komen is er zaterdag 14 april een gezellige opening van het picknickseizoen! Je geniet van wat muziek, een klein theater, een voorleesmoment. Terwijl ouders s van het voorjaarszonnetje, worden ook de kinderen vermaakt met verschillende leuke activiteiten zoals schminken en een tekentafel. Lekkere hapjes en drankjes zijn te koop voor op je kleedje. Deze middag is voor jong en oud en is gratis te bezoeken. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een kleedje en je familie en vrienden.

Did you like this? Share it!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Speciale actie in januari, februari en maart10% korting op onze kamerprijs

Gedurende de maanden januari, februari en maart krijgt u op alle dagen uitgezonderd zaterdagen 10% korting bij uitchecken op onze kamerprijs.

Vraag bij aankomst naar de voorwaarden.

Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Spanish Spanish
%d bloggers liken dit:

Wilt u gebeld worden?


Geef uw naam en telefoonnummer op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug, meestal binnen een halve dag....