Wij, Don en Ingrid en ons team, hopen jullie snel welkom te mogen heten in Villa Heidetuin. Voor ons is dit plekje een droom die uitkomt: een schitterend landgoed met een grote, parkachtige tuin waar we sfeervolle kamers, een lunch- koffieplekje en terras van hebben kunnen maken. Een plek waar wij thuis zijn, en waar we er alles voor doen om onze gasten zich ook thuis te laten voelen, ook in deze roerige tijden. Hoe fijn is het om er juist nu even tussenuit te gaan!

Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten, medewerkers en ons eigen gezin die ook in de Villa woont en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij ons aangepast op de nieuwe situatie. Al deze maatregelen en regels zijn te lezen op onze speciale pagina “” Alle corona maatregelen op een rij”.

Voor het avondeten hebben we faciliteiten op de kamers gecreëerd. bij uw reservering kunt u aangeven of u gebruik wil maken van onze bezorgservice of dat u deze elders wil bestellen.

Ook bieden we de mogelijkheid een borrelplank voor twee te bestellen, kosten € 27,50.

Uw ontbijt, wat u op uw kamer kunt nuttigen, staat ‘s morgens klaar vanuit onze take-away.

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen!

Don en Ingrid

Kom jij bijzonder overnachten in ons Boutique Hotel?
De gastenkamers hebben wij ondergebracht op de 2e verdieping in de Villa Heidetuin. 5 kamers waar ook weer de sfeer terug te vinden is van brocante, gezelligheid, warme tinten. Graag verwijzen wij u naar de sfeerbeelden en de uitleg per kamer.

In het voormalig koetshuis zijn 2 boutique appartementen gemaakt waar in elke unit 4 tot 5 personen terecht kunnen. Verder een luxe suite voor 2 personen.

In deze boutique appartementen vindt men naast het slaapgedeelte ook een volledige keuken en eetkamer, zitgelegenheid, badkamerfaciliteiten en een terrasje.

Het leuke is dat we met deze huisjes naast de gastenkamers ook makkelijker toegankelijk zullen zijn voor gezinnen. Een weekend rust, ruimte en relaxen maar prima uitvalsbasis naar de Bourgondische stad Bergen op Zoom maar ook naar Belgie en Zeeland.

Uiteraard met volop activiteiten om de hoek, de prachtige heidetuin, het klimbos en de speeltuin.

Zowel de kamers als de boutique appartementen bieden ook een prima overnachtingsplek voor de zakelijke gast die gedurende een of meerdere weken enkele nachten per week in deze regio moet overnachten.

Coronavirus (Covid19)

Villa Heidetuin
aanzicht vanuit het park Lievensberg
Corona Covid19

1,5 meter samenleving

Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten, medewerkers en ons eigen gezin die ook in de Villa woont en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij ons aangepast op de nieuwe situatie. 

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish
%d bloggers liken dit: