een perfecte plaats voor een vergadering met maximaal 8 personen

Wij bieden met de bibliotheek een sfeervolle ruimte, die ook af te huren is voor een private lunch, vergadering, diner of borrel. De bibliotheek is middels een prachtige schuifdeur af te sluiten van de Salon waar wij uiteraard wel andere gasten ontvangen voor koffie, taart, lunch en borrel.

De Franse kloostertafel die er staat biedt plek aan 8 personen, dit is uit te breiden op aanvraag en afhankelijk van het gebruik. Aan deze tafel wordt gelachen; gehuild; gegeten en gedronken; gebrainstormt en vergadert. Via de openslaande deur loop je zo het sfeervolle terras op met een overweldigend uitzicht op de Heidetuin: in elk seizoen een plaatje!

De bibliotheek staat ‘s avonds open (mits afgehuurd) voor onze gasten van B&B Villa Heidetuin. Hier kun je na een dag werken, fietsen of wandelen heerlijk zitten met een kaarsje aan en een glas wijn of kopje koffie. Je vindt er naast boeken en tijdschriften ook diverse spellen die uiteraard gebruikt mogen worden. Vaak genoeg zit een groep gasten hier gezellig een spel te spelen. Wij zien het een beetje als huiskamer. Zeer geliefd bij onze gasten!

Gedurende de beperkingen a.g.v. het Corona Covid19 virus is de bibliotheek helaas niet standaard beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish
%d bloggers liken dit: