De Bed and Breakfast hebben wij ondergebracht op de 2e verdieping in de Villa Heidetuin. 5 kamers waar ook weer de sfeer terug te vinden is van brocante, gezelligheid, warme tinten. Graag verwijzen wij u naar de sfeerbeelden en de uitleg per kamer.

In het koetshuis zijn 2 boutique appartementen gemaakt waar in elke unit 4 tot 5 personen terecht kunnen. Verder een luxe suite voor 2 personen.

In deze boutique appartementen vindt men naast het slaapgedeelte ook een volledige keuken en eetkamer, zitgelegenheid, badkamerfaciliteiten en een terrasje.

Het leuke is dat we met deze huisjes naast de B&B kamers ook makkelijker toegankelijk zullen zijn voor gezinnen. Een weekend rust, ruimte en relaxen maar prima uitvalsbasis naar de Bourgondische stad Bergen op Zoom maar ook naar Belgie en Zeeland.

Uiteraard met volop activiteiten om de hoek, de prachtige heidetuin, het klimbos en de speeltuin.

Zowel de kamers als de boutiqueappartementen bieden ook een prima overnachtingsplek voor de zakelijke gast die gedurende een of meerdere weken enkele nachten per week in deze regio moet overnachten.

Speciale actie in januari, februari en maart10% korting op onze kamerprijs

Gedurende de maanden januari, februari en maart krijgt u op alle dagen uitgezonderd zaterdagen 10% korting bij uitchecken op onze kamerprijs.

Vraag bij aankomst naar de voorwaarden.

%d bloggers liken dit:

Wilt u gebeld worden?


Geef uw naam en telefoonnummer op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug, meestal binnen een halve dag....