Sfeervol en smakelijk lunchen op de Brabantse Wal. Op onze wisselende kleine maar verrassende lunchkaart treft u gerechten, gemaakt van eerlijke, verse producten. Veelal van lokale leveranciers, dus erg lekker én met een kleine ecologische voetprint.

Onze woonplaats, op de Brabantse Wal, met zijn uitzonderlijk smakelijke streekproducten en op slechts een steenworp afstand van Zeeland en de Oosterschelde met zijn verrassende lekkernijen, biedt keuze uit talloze buitengewoon lekkere producten . We zijn blij en trots om in Bergen op Zoom te wonen: ‘daar waar Brabant Zeeland kust’.

Hieronder geven wij middels een Q&A antwoord op de meest gestelde vragen omtrent het Covid-19 virus:

Met hoeveel personen mag ik aan een tafel zitten?
Bent u geen huishouden? Dan mag u met maximaal 2 personen bij elkaar zitten, zonder de 1,5m afstand van elkaar. 

Bent u met meer dan 2 personen, maar wél 1 huishouden, dan kunt u met meerdere personen aan 1 tafel zitten, zonder de 1,5 m afstand van elkaar.

Bent u met meer dan 2 personen, en géén huishouden, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Hier hebben we oplossingen voor zodat u toch gezellig met het gezelschap kunt komen genieten, maar dan wel op een veilige afstand.

Waar reserveren jullie een tafel?
Wij houden dagelijks het weer in de gaten en zoeken vanuit dat punt ook een geschikt tafeltje voor jullie uit. We hebben een groot terras en op veel plekken staan parasols. Houd alstublieft rekening met het Nederlandse weer; mocht het iets frisser zijn dan is het fijn als u een vest/jas bij zich heeft, mocht het binnen onverhoopt vol zitten.

Een voorkeurstafel kunnen wij helaas niet garanderen. Wij zoeken altijd naar de beste optie, passend bij uw wensen en gezelschap!

Wat gebeurt er met mijn reservering als het slecht weer is?
We hebben plekjes die overdekt zijn. Mocht het (hard) regenen en waaien dan nemen wij van tevoren telefonisch contact met u op. Vaak hebben wij een back-up voor binnen, maar door de regelgeving mogen wij maar een beperkt aantal gasten binnen ontvangen. Het kan bij slecht weer voorkomen dat wij uw reservering helaas moeten annuleren.

Heeft u nog andere vragen of is er toch iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op: 0164 655094

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish
%d bloggers liken dit: