Table d’hôte


Ook een keer aanschuiven aan onze lange tafel?

Je wordt ontvangen met een verrassend aperitief. Daarna schuif je aan de Lange Tafel, voorzien van ons mooiste serviesgoed. Verse bloemetjes op tafel… De tafel wordt gevuld met allerlei lekkers afhankelijk per avond. Het is net even alsof je aan bent geschoven bij een diner in een Mediterraan land, maar dan in een Hollandse omgeving. Een heerlijke luie avond waarbij je alle tijd hebt om te genieten van elkaar, een goed gesprek aan tafel, de prachtige omgeving en natuurlijk van al het lekkers dat voorbij komt op tafel.

Het tafelen tijdens onze table d’hôte avonden is ongedwongen en gezellig. Iedereen kan zelf opscheppen uit grootmoeder’s terrines of neemt iets van een schaal. Zo is er volop interactie met elkaar. Kortom: Een onvergetelijke avond, waar iedereen nog lang over na zal praten. Alle avonden behalve september aanvang 18:00 uur eindtijd ongeveer 22:00 uur.

Wij hebben 4 verschillende avonden gereserveerd met elke keer een ander menu en programma.

Zaterdag 20 juniMidzomeravond met een knipoog naar morgen – fete de la musique in Frankrijk! Een langere avond met de Franse chanson zanger Olaf Heijt. Een uitgebreider Frans menu van 6 gangen inclusief wijn en water op tafel voor € 79,50 p.p.
Dinsdag 14 juliquatorze juillet : De nationale feestdag van Frankrijk : Op deze dag wordt de bestorming van de Bastillegevangenis gevierd, waarmee in 1789 de Franse Revolutie begon.
Wij verzorgen daarom een typisch Franse avond met Diner dans le jardin en buiten film (francais) Wij serveren een 4 gangen menu met amuse en wijnen op tafel voor € 59,50 p.p.
Vrijdag 14 augustusEen Wijn en spijs avond met leuke verhalen over wijn met Olaf Heijt.
Geniet van Hemelse wijnen met heerlijke gerechten …… ter afsluiting een Frans kaasplankje! Prijs € 67,50 p.p.
Zaterdag 12 septemberWe sluiten deze mooie avonden af meteen avond waar we ook op de kinderen letten!

Nog even na genieten van de Zuidelijke sfeer; bijkletsen over de vakantie …. Het is er een ideale avond voor. De kinderen trappen een balletje op het grote veld of maken een eigen hut terwijl de grote mensen tijd hebben voor elkaar!

We serveren diverse grote borden of schalen op tafel met diverse voorgerechten, iedereen kan lekker pakken wat hij/zij wil! Ondertussen beleggen de kinderen alvast hun pizza! Vervolgens komt er een voortreffelijke pasta op tafel met truffel tapenade en worden de pizza’s gebakken. Ook de vleesliefhebber wordt niet overgeslagen! We sluiten af met een ijsje van de ijskar van Crusio en een voortreffelijke tiramisu.

Prijs papa’s,mama’s, oma’s, opa’s, tantes en ooms: € 29,50 p.p.
Prijs voor de kinderen (tot en met 12 jaar) : € 9,50

Reserveren via onderstaand formulier, de mail of telefonisch op volgorde van binnenkomst. Na betaling van het diner ontvangt u van ons een voucher.

Villa Heidetuin behoudt zich het recht bij onvoldoende deelname kostenloos te annuleren. Eikpunt hiervoor is een week voorafgaande aan het evenement. In geval van niet doorgaan ontvangt u restitutie van uw geld.

Hier vindt u aanvullende informatie.

U kunt u hier aanmelden:

Hierbij reserveer ik plaatsen voor de Table d'hôte.

Ik kies voor de volgende datum en bijbehorende prijs per persoon:

De reservering zal worden behandeld op volgorde van binnenkomst en u krijgt van ons zo snel mogelijk bericht over uw reservering en de betaling.
De reservering is pas definitief na betaling van het genoemde bedrag per persoon en ontvangst van de voucher.

Mijn gegevens zijn:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Eventuele opmerkingen, bv allergieën:

Dutch Dutch English English French French German German Italian Italian Spanish Spanish
%d bloggers liken dit:

Wilt u gebeld worden?


Geef uw naam en telefoonnummer op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug, meestal binnen een halve dag....