Villa picknick is samen genieten van lekker weer én lekker eten. Een kleedje op het gras, drankje in je hand en een picknickmand vol lekkers. Eet smakelijk! Of je nu kiest voor een Picknick van eigen bodem of bijvoorbeeld een Tapas picknick: geslaagd is het vast en zeker.

Villa Picknick Lievensberg komt in 3 verschillende basisvormen en is bedoeld voor gebruik op landgoed Lievensberg. U kunt een reserveringsaanvraag voor deze picknickmanden maken (Via button). Afrekenen geschied bij afhalen. U dient dan op dat moment ook een borg achter te laten van € 50,- voor de picknickmand. Let daarbij op de geldende Corona regels om te bepalen of dit voor u mogelijk is.

Daarom kunt u ook kiezen voor:

BackyardPicknick: Vanwege de maatregelen mbt het Corona Covid-19 virus vragen we u verstandig met de picknick om te gaan en deze bij voorkeur in uw eigen tuin te nuttigen. Deze picknickmand is in alledrie de variaties te bestellen. Deze wordt echter in een doos geleverd ipv een mand. Alleen deze zijn te bestellen via deze Website.

 1. BackYardpicknick van eigen bodem,
 2. BackYardpicknick tapas
 3. BackYardpicknick provinciaals

Extra’s

U kunt uw bestelling uitbreiden met een van onderstaande extra’s.

Extra's

Poffertjes

  • 3,00
   per portie (12 stuks)

Heerlijke poffertjes met roomboter en poedersuiker

Dolci Baci

  • 5,85
   per 3 stuks

Traditionele Siciliaanse "Zoete Kus" luxe glutenvrije amandelkoekjes in diverse smaken

Doosje handgemaakte Bonbons

  • 8,50
   per doos bonbons

Bonbiance Handwerk bonbons Brugge gemaakt van Belgische chocolade

doosje van 250 gram

Eerlijk & Heerlijk - Sligro.nl

Bloomz thee voor thuis

  • 5,95
   Bloomz thee voor thuis

50 grams verpakking van de heerlijke thee van Villa Heidetuin voor bij u thuis.

Heerlijke fles Bouvet Ladubay La Petit Bulle Brut

  • 22,00
   Per fles

Heerlijke fles Bouvet Ladubay La Petit Bulle Brut

Extra baguette bruin

  • 2,50
   Per stuk

Baguette bruin

Petits Pains au Chocolat

  • 5,00
   per 3 stuks

Petits Pains au Chocolat per 3 stuks

Villa Heidetuin cadeaubon

  • 25,00
   Per stuk

cadeaubon voor als we weer open zijn.

Handgeschreven kaartje

  • 1,00
   Per stuk

Met de hand geschreven kaartje met je eigen tekst. (Bij de opmerkingen je tekst svp aangeven)

Belangrijke informatie

We proberen zoveel mogelijk te werken met producten en leveranciers van producten die dicht bij de originele “ouderwetse” eerlijke smaken zitten. Dus met, daar waar mogelijk, minimale toevoegingen zoals kunstmatige kleur en smaakstoffen. Koken met de seizoenen. Vaak met lokale producten en lokale ondernemers met visie.

Disclaimer:

We doen er alles aan om jouw box veilig te bezorgen. Daarom bezorgen we deze ‘contactloos’. We plaatsen jouw box voor de deur, bellen aan en doet drie stappen achteruit. Zodra jij de deur open doet om de box te pakken gaan wij pas weg. Voor ophalen gelden vergelijkbare procedures.

De veiligheid en kwaliteit van ons product en het welzijn van onszelf en jullie is onze hoogste prioriteit. Dit zullen we nooit in gevaar brengen. Wij hanteren zeer strikte veiligheidschecks op al het eten om ervoor te zorgen dat je alleen de beste ingrediënten krijgt. Daarnaast is er ook geen bewijs van transmissie van het coronavirus door middel van voeding. Dit is aangegeven door verschillende autoriteiten, waaronder de Rijksoverheid (NL) en FOD Volksgezondheid (BE).3

Daarnaast hanteren onze leveranciers ook de strikte hygiëne protocollen en handhaven wij ook het advies (ook aan de medewerkers die ons eventueel helpen) om thuis te blijven als we ziek zijn, handen regelmatig te wassen en afstand te bewaren.

Heeft u een allergie?

Meld het ons bij uw bestelling. Wij doen er alles aan om hier rekening mee te houden, het is echter niet uitgesloten dat onze gerechten sporen van allergenen bevatten. 

Druk en typefouten voorbehouden. 

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish
%d bloggers liken dit: