Wij bieden met de bibliotheek een sfeervolle ruimte, die ook af te huren is voor een private lunch, vergadering, diner of borrel. De bibliotheek is middels een prachtige schuifdeur af te sluiten van de Salon waar wij uiteraard wel andere gasten ontvangen voor koffie, taart, lunch en borrel.

De Franse kloostertafel die er staat biedt plek aan 8 personen, dit is uit te breiden op aanvraag en afhankelijk van het gebruik. Aan deze tafel wordt gelachen; gehuild; gegeten en gedronken; gebrainstormt en vergadert. Via de openslaande deur loop je zo het sfeervolle terras op met een overweldigend uitzicht op de Heidetuin: in elk seizoen een plaatje!

De bib staat ‘s avonds open (mits afgehuurd) voor onze gasten van de bed and breakfast. Hier kun je na een dag werken, fietsen of wandelen heerlijk zitten met een kaarsje aan en een glas wijn of kopje koffie. Je vindt er naast boeken en tijdschriften ook diverse spellen die uiteraard gebruikt mogen worden. Vaak genoeg zit een groep gasten hier gezellig een spel te spelen. Wij zien het een beetje als huiskamer. Zeer geliefd bij onze gasten!

Speciale actie in januari, februari en maart10% korting op onze kamerprijs

Gedurende de maanden januari, februari en maart krijgt u op alle dagen uitgezonderd zaterdagen 10% korting bij uitchecken op onze kamerprijs.

Vraag bij aankomst naar de voorwaarden.

%d bloggers liken dit:

Wilt u gebeld worden?


Geef uw naam en telefoonnummer op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug, meestal binnen een halve dag....