Vergaderen bij Villa Heidetuin
….. is een bijzondere ervaring! Onze bibliotheek biedt een inspirerende huiselijke omgeving voor elke vergadering; workshop; seminar; private lunch, diner of gesprek!

De Franse kloostertafel is een tafel waaraan wordt gelachen; gehuild; gegeten en gedronken; gebrainstormt en vergadert.
Deze tafel biedt plaats aan 8 personen maar wij kunnen met een tafel erbij plaats maken voor 12 personen. Een beamer, flipover en scherm zijn aanwezig. Via de openslaande deur loop je zo het sfeervolle terras op met een overweldigend uitzicht op de Heidetuin: in elk seizoen een plaatje!

Voor een vergadergroep hebben wij een plekje op het terras of in de salon voor de breaks; lunch; borrel en diner.

Los van de ruimte hebben wij een scala aan mogelijkheden voor een actieve break en vele workshops: denk aan een fotografie workshop met leuke opdracht die te integreren valt in het onderwerp; een stilte wandeling; barista workshop (als afsluiting bij het diner); boogschieten op eigen terrein; fruit plukken bij onze overburen en ga zo maar verder.

Wij hebben enkele arrangementen samengesteld maar uiteraard kunnen wij elke wens inpassen en maken wij graag een voorstel op maat! Onze arrangementsprijzen gelden vanaf 5 personen en is mogelijk tot en met 8 personen.

Wil je eerder beginnen dan 10:00 uur dan is dat uiteraard geen probleem. In overleg is bijna alles mogelijk.

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben bel ons dan alsjeblieft en wij beantwoorden met veel plezier alle vragen!

%d bloggers liken dit:

Wilt u gebeld worden?


Geef uw naam en telefoonnummer op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug, meestal binnen een halve dag....